God service og høj kvalitet - det kendetegner Herse Byg ApS​

​​Tilbygning til hus og ombygning af din bolig

​​I løbet af en families liv kan kravene til boligen ændre sig mange gange. Derfor kan en tilbygning eller ombygning blive aktuel. Herse Byg udfører alle opgaver forbundet hermed i områderne omkring Vejen, Kolding og Fredericia. Kontakt os derfor gerne for en snak omkring jeres tanker og idéer om den kommende tilbygning eller ombygning af jeres hus. Derefter kan vi i fællesskab finde en løsning, som passer til jeres behov.

Det kan være en mindre tilbygning, hvor det er nogle værelser, der skal piftes op og gøres mere lyse. Måske skal køkkenet moderniseres og ombygges til samtalekøkken? Er det en større ombygning af hele huset, der er på tapetet, løser vi også gerne denne opgave for jer.

Ombygning eller tilbygning - den klarer vi

Vi udfører vort arbejde på baggrund af den erfaring, vi gennem årene har opbygget inden for ombygning og tilbygning af huse. Når vi har lavet en aftale om det forestående projekt, ligger den fast, og vi sørger for at lave et godt håndværksmæssigt arbejde, som I vil blive glade for mange år fremover. 

​I kan derfor være sikre på at blive tilfredse, hvis I vælger os til at stå for den kommende tilbygning eller ombygning.

Ved en renoverings- eller ombygningsopgave, er der ofte flere håndværkere involverede. Vi hjælper gerne med hele entreprisen; om det så indebærer at lave aftaler med andre håndværkere, som for eksempel: murer, vvs, maler eller elektriker.

Kontakt os for et godt tilbud på din tilbygning​

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tilbygning eller ombygning af din bolig i Kolding, Vejen eller Fredericia på telefon 41 62 80 90 eller e-mail brian@hersebyg.dk. Din renovering er i trygge hænder hos os.

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Over 30 års erfaring​​

✓ Alt inden for tømrerarbejde

✓ Konkurrencedygtige priser​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 16 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Herse Byg ApS

CVR-nr.: 39259567

Kontakt os​

Telefon: 41 62 80 90​

E-mail: ​brian@hersebyg.dk​