God service og høj kvalitet - det kendetegner Herse Byg ApS​

​Tagrenovering og nyt tag tilbydes i Kolding

​Hos Herse Byg har vi mange års erfaring i tagarbejde, derfor er vi det helt rigtige valg, når du skal have lagt nyt tag eller have udført en tagrenovering i Kolding, Fredericia eller Vejen. Vores dygtige team består af håndværkere fra flere brancher blandt andet tømrer, murere og blikkenslagere. Vi kan derfor levere en totalløsning til dig når du skal have udført en tagrenovering.

Taget er en vigtig del af et hus – det modstår vejr og vind og beskytter dit hus. Dog holder et tag ikke for evigt, derfor bør man få udskiftet til et nyt tag med årtiers mellemrum. Det tagarbejde kan vi hjælpe dig med.

Nyt tag og tagrenovering i mange materialer

Der kan være mange grunde til at få udført en tagopgave. Du skal måske have udført en tagrenovering, lagt et helt nyt tag, have installeret tagvinduer for at få mere lys ind, have nye tagrender eller måske have opført en kvist. Vi kan hjælpe dig med tagarbejdet, og med at vælge de helt rigtige materialer. Hvad end du vil have et nyt tag i teglsten, betontagsten, eternit, ståltag eller andet materiale kan vi hjælpe. Det er nemlig vigtigt at du vælger det helt rigtige materiale, da det kan markant ændre udseende og udtryk af dit hus.

Vi laver professionel tagrenovering

Når vi udfører renovering af tag, bliver det altid gjort med stor professionalisme og med materialer i god kvalitet, da vi gerne vil sikre vores kunder en tagrenovering, der kan holde i årevis. Derudover vægter vi sikkerhed højt, så du som kunde føler dig i trygge hænder ved vores tagrenovering.

I forbindelse med tagarbejde udfører vi blandt andet:

  • Tagrenovering
  • Nyt tag
  • Taglægning
  • Udskiftning af tagsten

Vores professionalisme afspejler sig også i vores erfaring og råd og vejledning inden vores tagrenovering påbegyndes.

Kontakt os for et tilbud på renovering af tag

Vi hjælper kunder i Kolding, Vejen, Fredericia og omegn med blandt andet tagrenovering. Kontakt os her, på telefon 41 62 80 90 eller på e-mail brian@hersebyg.dk for et uforpligtende tilbud. Du skal også være velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål, så tilbyder vi gerne professionelle råd og vejledning.

Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Over 30 års erfaring​​

✓ Alt inden for tømrerarbejde

✓ Konkurrencedygtige priser​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 16 anmeldelser på​ Facebook

Hvem er vi​

​Herse Byg ApS

CVR-nr.: 39259567

Kontakt os​

Telefon: 41 62 80 90​

E-mail: ​brian@hersebyg.dk​